ToysRave x Hule Agency

Hoe wij zorgen voor

een ROAS van 40

Lees hoe wij voor dit enorme succes hebben gezorgd. 

Hoofdkantoor

Groningen, NL

Bedrijfsgrootte

10 medewerkers

Industrie

Speelgoed

Kanaal

Facebook

Hoofdkantoor

Groningen, NL

Bedrijfsgrootte

10 medewerkers

Industrie

Speelgoed

Kanaal

Facebook

Over ToysRave

ToysRave is een bruisende speelgoedwinkel gevestigd in Nederland. Ze bieden een breed assortiment aan speelgoed voor kinderen van alle leeftijden, variërend van educatief speelgoed tot populaire speelsets. Met een passie voor kinderplezier en ontwikkeling, streeft ToysRave ernaar om ouders en kinderen te voorzien van hoogwaardig speelgoed dat zowel vermaakt als educatieve waarde biedt.

De uitdaging van ToysRave

Hoewel ToysRave al een gevestigde naam had binnen de lokale gemeenschap, stond de speelgoedwinkel voor de uitdaging om hun online aanwezigheid te vergroten en hun doelgroep te bereiken via digitale kanalen. Ze wilden meer potentiële klanten aantrekken, hun merk bekend maken bij een breder publiek en uiteindelijk hun verkoop en omzet verhogen. ToysRave besefte dat ze hulp nodig hadden bij het effectief inzetten van Facebookadvertenties om hun doelstellingen te bereiken.

Kies voor meer conversie

Neem contact met ons op en we helpen je verder.

Kies voor meer conversie

Neem contact met ons op en we helpen je verder.

Hoe Hule geholpen heeft

ToysRave schakelde de expertise van Hule Agency in om hun online marketinginspanningen te optimaliseren en Facebookadvertenties effectief in te zetten. Hule Agency, een toonaangevend digitaal marketingbureau, begreep de specifieke behoeften van ToysRave en ontwikkelde een op maat gemaakte strategie om hun doelen te bereiken. Het team van Hule Agency voerde gedegen marktonderzoek uit om de concurrentie, de doelgroep en het koopgedrag van potentiële klanten te analyseren.

Om de online zichtbaarheid te vergroten en verkoop te stimuleren, creëerde Hule Agency een resultaatgerichte Facebookadvertentiecampagne voor ToysRave. Ze ontwikkelden aantrekkelijke advertentiecreaties met levendige afbeeldingen en pakkende koppen die de aandacht van ouders en kinderen trokken. Daarnaast voerden ze doelgroepgerichte targeting uit, waarbij ze de advertenties specifiek afstemden op demografische kenmerken, interesses en gedrag van potentiële klanten.

Resultaten

De samenwerking met Hule Agency leverde ToysRave indrukwekkende resultaten op. Dankzij de geoptimaliseerde Facebookadvertenties zag de speelgoedwinkel een opmerkelijke Return On Advertising Spend (ROAS) van 40. Dit betekent dat elke euro die ze investeerden in Facebookadvertenties een rendement opleverde van 40 euro. Dit had een aanzienlijke impact op de verkoop en omzet van ToysRave.

Naast het verbeteren van de ROAS, genoot ToysRave ook van een aanzienlijke stijging in websiteverkeer en conversies. De Facebookadvertenties brachten een aanzienlijk aantal potentiële klanten naar de website van ToysRave, waar ze verder konden verkennen

  • Diensten
  • Over ons
  • Cases
  • Blog
This is a staging enviroment