OnderwijsConnect x Hule Agency

200% meer enagement

en 100% meer volgers

Lees hoe wij voor dit enorme succes hebben gezorgd. 

Hoofdkantoor

Utrecht, NL

Bedrijfsgrootte

25 medewerkers

Industrie

Onderwijs

Kanaal

LinkedIn

Hoofdkantoor

Utrecht, NL

Bedrijfsgrootte

25 medewerkers

Industrie

Onderwijs

Kanaal

LinkedIn

Over OnderwijsConnect

OnderwijsConnect is een toonaangevend onderwijsbureau gevestigd in Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in het bieden van onderwijsadvies, trainingen en professionalisering aan onderwijsinstellingen en docenten. Het bureau heeft een sterke visie om het onderwijs te verbeteren door middel van innovatie, kwaliteit en gepersonaliseerde aanpak. Met een team van ervaren onderwijsprofessionals streven ze ernaar om duurzame verandering en groei in het onderwijslandschap te realiseren.

De uitdaging van OnderwijsConnect

Ondanks de expertise en kwalitatieve dienstverlening van OnderwijsConnect, stond het bureau voor de uitdaging om hun online aanwezigheid te vergroten en meer betrokkenheid van hun doelgroep te krijgen. Ze wilden hun thought leadership versterken, hun bereik vergroten en een grotere community van volgers en betrokken professionals opbouwen. Het bureau besefte dat ze hun LinkedIn-strategie moesten verbeteren om hun doelen te bereiken.

Kies voor meer conversie

Neem contact met ons op en we helpen je verder.

Kies voor meer conversie

Neem contact met ons op en we helpen je verder.

Hoe Hule geholpen heeft

OnderwijsConnect nam de hulp van Hule Agency in de arm om hun LinkedIn-strategie te optimaliseren en hun online aanwezigheid te versterken. Hule Agency, een gespecialiseerd digitaal marketingbureau, begreep de specifieke behoeften van OnderwijsConnect en ontwikkelde een op maat gemaakte strategie om hun doelen te bereiken. Het team van Hule Agency voerde uitgebreid marktonderzoek uit om de doelgroep en concurrentie op LinkedIn in kaart te brengen.

Om de betrokkenheid op LinkedIn te vergroten, creëerde Hule Agency een effectieve contentstrategie voor OnderwijsConnect. Ze ontwikkelden waardevolle en relevante content, zoals blogartikelen, infographics en tips voor onderwijsprofessionals. Deze content werd strategisch gedeeld op LinkedIn, waarbij ze gebruikmaakten van aantrekkelijke koppen en visuele elementen om de aandacht van hun doelgroep te trekken. Daarnaast implementeerden ze actieve communitymanagementtechnieken om interactie met volgers te stimuleren en vragen te beantwoorden.

Resultaten

De samenwerking met Hule Agency leverde OnderwijsConnect opmerkelijke resultaten op. Binnen enkele maanden na het implementeren van de geoptimaliseerde LinkedIn-strategie zag het bureau een indrukwekkende stijging van maar liefst 200% in engagement op hun LinkedIn-berichten. Professionals uit de onderwijssector toonden interesse in de inhoud die OnderwijsConnect deelde en gaven reacties, likes en deelden de berichten met hun netwerk.

Niet alleen nam de betrokkenheid toe, maar ook het aantal volgers van OnderwijsConnect groeide aanzienlijk. Ze behaalden een toename van 100% in het aantal LinkedIn-volgers, waardoor ze een grotere community van onderwijsprofessionals konden

  • Diensten
  • Over ons
  • Cases
  • Blog
This is a staging enviroment