Meer conversie
met Snapchat Ads

Veel bedrijven laten de kansen van LinkedIn onbenut.

LinkedIn is hét platform voor professionele netwerken en biedt geweldige mogelijkheden voor B2B-advertenties. Haal jij wél het maximale uit jouw LinkedIn advertenties?

30

Gemiddelde
ROAS

20

Aan extra
klanten

Jouw advertenties

onze verantwoordelijkheid

Wat ons onderscheidt, is onze diepgaande kennis van de verschillende sociale mediaplatforms en ons vermogen om de unieke kenmerken van elk platform te benutten.

Gabriel Wulf

Gabriel Wulf

Eigenaar Liux.

“Hule Agency heeft uitstekend werk geleverd met onze LinkedIn Advertentiecampagnes. Als B2B-bedrijf wilden we ons bereik vergroten en waardevolle zakelijke connecties aantrekken.”

Ervaring met

meerdere platformen

Boost

Dit pakket is gericht op het vergroten van de zichtbaarheid en betrokkenheid op sociale media.

€150

/maand

Accelerator

Dit pakket is ontworpen om uw doelgroep te vergroten en gerichte leads te genereren.

€200

/maand

POPULAR

Mastery

Richt zich op het maximaliseren van de effectiviteit en ROI van uw advertentiecampagnes.

€250

/maand

Amplifier

Gericht op het vergroten merkbekendheid en merkidentiteit.

€350

/maand

Is jouw bedrijf klaar om volledig op te schalen?

Neem contact met ons op en begin met verantwoord opschalen. 

Hebben antwoorden nodig.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over een van onze diensten?

Adverteren op LinkedIn biedt unieke voordelen, zoals het bereiken van een professioneel publiek, gerichte B2B-marketingmogelijkheden, uitgebreide targetingopties op basis van zakelijke criteria en een omgeving die zich richt op professionele content en netwerken.

LinkedIn biedt verschillende advertentieformaten, waaronder Sponsored Content, Text Ads, Sponsored InMail en Dynamic Ads. Wat betreft targeting, kunt u zich richten op basis van demografische gegevens, functietitels, bedrijfsomvang, locatie en andere criteria die relevant zijn voor uw doelgroep.

De kosten van adverteren op LinkedIn variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de advertentie-indeling, doelgroepgrootte, concurrentie en biedstrategie. U kunt uw budget instellen op basis van kosten per klik (CPC) of kosten per duizend vertoningen (CPM).

LinkedIn biedt een uitgebreid analysepakket waarmee u de prestaties van uw advertenties kunt meten. U kunt statistieken zoals klikken, vertoningen, conversies, betrokkenheid en kosten bijhouden. Deze gegevens helpen u bij het evalueren van de effectiviteit van uw campagnes en het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Met LinkedIn advertenties kunt u verschillende doelstellingen bereiken, zoals het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads, het stimuleren van websiteverkeer, het bevorderen van engagement, het werven van talent en het bevorderen van thought leadership in uw branche.

100+ Tevreden partners.

De recensies

van onze klanten

Lees wat onze klanten te zeggen
hebben over onze diensten en over de dienstverlening.

“Hule Agency heeft onze verwachtingen overtroffen met hun professionele en resultaatgerichte aanpak. Onze Facebook-advertentiecampagnes waren nog nooit zo effectief!”

Elly Steenbeek

Elly Steenbeek

Eigenaar Vitakruid.nl

“Dankzij Hule Agency hebben we een enorme groei gezien in onze leads en verkoop via Facebook. Hun team van experts heeft ons geholpen om strategieën te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op onze doelgroep, waardoor we opvielen tussen de concurrentie!”

Job Heling

Job Heling

Partner Bol.com

“Hule Agency is een fantastische partner voor onze advertentiecampagnes op Instagram. Ze hebben een diepgaand inzicht in het platform en weten precies hoe ze onze boodschap moeten overbrengen aan onze doelgroep. Hun creatieve advertentieontwerpen hebben een enorme impact gehad!”

Deborah Cohen

Deborah Cohen

Eigenaar Let’sDoughIt

Kies voor meer conversie

Neem contact met ons op en we helpen je verder.

  • Diensten
  • Over ons
  • Cases
  • Blog